Hoe werkt het?

Schadevaststelling op afstand:

U kunt de gegevens aanleveren per mail of whatsapp. Met name via deze laatste bent u binnen enkele minuten klaar. Wat hebben we nodig?

  • Foto chassisnummer
  • Foto kilometerstand
  • Foto schuin van voren met de hele auto erop
  • Bij zijschades: foto loodrecht van opzij met de gehele auto er op. Deze is erg belangrijk voor ons.
  • Foto schuin van achteren met de hele auto erop
  • Foto met de beschadiging en verder de auto geheel op de foto. Deze foto is erg belangrijk, graag zien we het volledige deel van de auto dat bewerkt moet worden op de foto.
  • Meerdere detailfoto’s
  • Eventueel foto's ondersteunende documenten: kentekenpasje, schadeformulier, groene kaart enzovoorts.

Het is ook handig als u zelf al kunt aangeven welke delen vervangen of hersteld dienen te worden. Sommigen doen dit ook middels inspreken met de microfoonknop in whatsapp. Het geheel maken wij dan tot een zo goed mogelijke begroting, die u zo spoedig mogelijk maar altijd binnen 1 werkdag per mail terugkrijgt.

Als de gegevens niet duidelijk genoeg zijn, dan bellen we. U mag ons bellen maar u kunt ons ook vragen u te bellen. Het voordeel van dit laatste is dan dat wij kunnen zorgen dat we de layout van de auto al voor ons hebben. 

Ruitcalculaties:

Voor het vervangen van ruiten is er een goedkopere mogelijkheid, middels de Xpress calculatie. Dit is een vereenvoudigde vorm van het normale audatex rapport, en het kan niet per audabox verzonden worden. Doordat ruitcalculaties over het algemeen eenvoudig zijn, kunnen we die voor slechts 19,00 ex btw aanbieden.

Schadevaststelling ter plaatse:

Het is ook mogelijk dat we op locatie een begroting maken, in een beperkt gebied rond Ermelo. De kosten voor het op deze manier vaststellen van de schade zijn dan wel wat hoger, maar u hebt er dan helemaal geen omkijken naar.

Als er discussies ontstaan naar aanleiding van een schade, dan neemt Schadecalc hier niet actief aan deel. Twistpunten moeten tussen expert en reparateur opgelost worden, Schadecalc past vervolgens de calculatie aan. Dit altijd uitsluitend met instemming van de opdrachtgever.

Overigens komen discussie’s gelukkig zelden voor.

Rapport verzenden:

De rapporten kunnen verzonden worden naar de experts per audabox. Ook aanbieden in dispatch is mogelijk, de calculatie kan per mail verzonden worden naar het dispatch dossiernummer.

SCHADECALC
Putterweg 50
3851 GE Ermelo

Telefoon: 0341-266985
Mobiel: 06-13615973
E-mail: info@schadecalc.nl

 

Boxnr E-calc: 862030
Openingstijden: 8:00 t/m 17:30

Dispatch nr: 8516