Wie helpt u?

Schadecalc is een bedrijf van Geke en Laurens van Keulen.

Geke is altijd administratief medewerkster geweest in het ziekenhuis, en verrichtte altijd administratief werk in het schadebedrijf, en later bij Schadecalc. Sinds 2018 is ze mede eigenaar van het bedrijf, en naast de gehele administratie springt ze ook bij met calculeren van schades op drukke momenten.

Laurens is in de periode van 1996 tot en met 2006 allround technisch schade-expert geweest bij Interpolis. In die functie voerde hij brede werkzaamheden uit als autoschades, technische schades, schuldvraagonderzoek, begeleiding geselecteerde bedrijven, klantklachten, enzovoorts.

Vanaf 2003 heeft hij daarnaast in zijn vrije tijd met een compagnon het schadeherstelbedrijf M&L Autoschadeservice opgezet, een professioneel werkend schadeherstelbedrijf, in eerste instantie vanuit Ermelo, maar vanaf 2007 in Nunspeet. M&L Autoschadeservice is voortgezet door zijn voormalig compagnon. In deze functie regelde hij niet alleen de meeste organisatorische zaken, maar deed zelf ook de en montage, richt- en plaatwerk, voorbewerken en caravan reparaties.

Bovenstaande combinatie van ervaring geeft een goede basis voor de uitvoering van de Schadecalc werkzaamheden. Naast praktische vaardigheden met betrekking tot schadeherstel heeft hij ook aan de andere kant gestaan, en kan zo de situatie vanuit twee invalshoeken zien: die van de expert en van de reparateur.

 

 

 

 

 

 

SCHADECALC
Putterweg 50
3851 GE Ermelo

Telefoon: 0341-266985
Mobiel: 06-13615973
E-mail: info@schadecalc.nl

 

Boxnr E-calc: 862030
Openingstijden: 8:00 t/m 17:30

Dispatch nr: 8516